YIT og Lemminkäinen har fusjonert

YIT og Lemminkäinen har fusjonert

Sammenslåingen av Lemminkäinen og YIT skaper et økonomisk robust selskap med byutvikling som motor for vekst og lønnsomhet. Selskapenes forretningsområder kommer til å utfylle hverandre og gi nye YIT god likevekt, noe som kommer til å redusere følsomheten for konjunkturbetingede svingninger.
– Fusjonen er et strategisk viktig skritt for oss og skaper en plattform for vekst slik at det nye selskapet kan bli et av de ledende innen byutvikling i det nord-europeiske bygg- og anleggsmarkedet. Jeg er overbevist om at sammenslåingen skaper en aktør som vil oppnå enda bedre kundeopplevelser og økt konkurransedyktighet i kraft av sitt aktive utviklingsarbeid. Fusjonen skaper også nye karrieremuligheter, blant annet gjennom krevende prosjekter som kombinerer infrastruktur, forretningslokaler og boliger, sier Kari Kauniskangas, konsernsjef i YIT Corporations.
YIT har virksomhet i 11 land: Finland, Russland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia, Litauen, Den tsjekkiske republikk, Slovakia og Polen.

X