Hull i RødølstunnelenOrdfører Vidar Eltun (f.v.), Wolfgang Mysliwietz i Strabas, nabo Siv Vestrheim og prosjektleder Odd Erik Haugen Bilde: Statens vegvesen

Hull i Rødølstunnelen

Gjennomslagssalven gikk like etter klokken fire torsdag ettermiddag i den 2 km lange tunnelen under Filefjell forrige torsdag.

Wolfgang Mysliwietz er prosjektleder for den østerriske entreprenøren Strabag som driver veiprosjektet, og han var godt fornøyd med at de endeleg kunne feire gjennomslag i Rødølstunnelen.
– Jeg vil takke alle som har gjort dette mulig. Vi har et tunnelteam som består av mange nasjonaliteter, og de har stått på her inne i fjellet. Som et lag får vi ting til sammen, sa Mysliwietz.

Statens vegvesen sin prosjektleder Odd Erik Haugen gratulerte Strabag med gjennomslaget, og han trakk frem at det er godt å se at de har kommet så langt i prosjektet uten skader med fravær.
– Jeg vet de har hatt mange utfordringer med tunnelen, spesielt i starten, og med løsmasser under Kongevegen. Nå må de ha lykke til med resten av prosjektet og ferdigstilling av tunnel og vei, sa Haugen.
Les hele saken på vareveier.no

X