Island-eventyr en saga blott

Island-eventyr en saga blott

LNS eventyret på Island er over for denne gang. Selskapet har solgt alle sine aksjer i LNS Saga EHF på Island til danske Munck Gruppen A/S.

Salget, som ble gjennomført rett før jul, er et ledd i endringsprosessen LNS-konsernet er inne i, for å fokusere sine ressurser om kjernevirksomheten og sikre gode resultater i årene som kommer. Det skriver LNS i en pressemelding.
Islands største entreprenør
– Dette salget er et viktig steg i å legge grunnlaget for LNS-konsernets videre positive utvikling. Vi er meget stolte av å ha bygget opp LNS Saga til å bli Islands største entreprenør med ca. 400 ansatte og en omsetning på rundt 960 millioner kroner i 2016. Salget til Munck legger forholdene godt til rette for en videre positiv utvikling av selskapet. LNS Saga har en dyktig ledelse og organisasjon. Vi tror at Munck er en riktig eier av selskapet fremover, sier Frode Nilsen i LNS.
Salget bidrar til at LNS kan fokusere på sin kjernevirksomhet, slik at ledelse og finansielle ressurser kan kanaliseres til øvrig entreprenørvirksomhet, gruvedrift i Norge og ikke minst det spennende prosjektet med å utvinne rubiner på Grønland.

X