Lundin søker Senior PetrofysikerFoto: Lundin Energy Norway

Lundin søker Senior Petrofysiker

VÆR MED OG SPRE GEOFAGLIG KUNNSKAP - DEL DENNE ARTIKKELEN!

Lundin Energy Norway ser etter en petrofysiker med minst 10 års relevant erfaring. Søknadsfristen er 25. april.

Lundin Energy Norway ser etter en erfaren petrofysiker som kan bidra til å gjøre reservoarmodellene sine enda bedre i samarbeid med de tverrfaglige teamene i reservoarutviklingsavdelingen.

Lundin har en stor portefølje av leteprospekter og reservoarutviklingsprosjekter. Som operatør har de i dag Edvard Grieg feltet i drift og Solveig feltet kommer i drift i løpet av 2021. Som partner er Lundin med i Johan Sverdrup, feltene i Alvheim området og Ivar Aasen. De har i tillegg en rekke prosjekter som blir vurdert bygget ut, både som operatør og som partner.

I rollen som petrofysiker har du omfattende erfaring med metningsmodellering og permeabilitetsmodellering og forståelse for hvordan dette blir brukt videre i statisk og dynamisk reservoarmodell. Du har god også god erfaring med planlegging og gjennomføring av produksjonsbrønner.

Vi ser etter deg med minimum en Mastergrad i geologi/geofysikk og minst 10 års relevant erfaring. Du kan vise til gode resultater og god geologisk forståelse. Det er viktig at du behersker relevante tolkningsverktøy som IP og Techlog. Du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Søknadsfristen er 25. april.

Les mer om stillingen her

X