AGR teknisk rådgiver til OKEAPå bildet fra venstre: Reservoir Engineering Manager, Gudmund Olsen (AGR), VP Reservoir Management Morten Heir (AGR), Reservoir Manager Thomas Lerdahl (OKEA), Lead Geologist Harmonie Wiesenberg (OKEA)

AGR teknisk rådgiver til OKEA

AGR annonserer i en pressemelding at selskapet har signert en rammeavtale med OKEA for å levere teknisk støtte til OKEAs portefølje på norsk sokkel.

OKEA ble lansert i 2015 med ambisjon om å utvikle gamle olje og gassfunn som av ulike årsaker ikke har blitt bygget ut. Gjennom et strategisk samarbeid med oljeserviceselskaper som AGR vil OKEA framskaffe kostnadseffektive utbyggings- og driftsløsninger for å utvikle slike ressurser.

Morten Heir, AGR VP Reservoir Management, sa: «Vi er glade for å ha signert rammeavtale med OKEA og dermed å være en del av selskapets ambisiøse forretningsmodell.

Vårt første oppdrag omfatter teknisk støtte til OKEA innen feltutviklings- og reservoar evalueringsstudier.» 

AGR sitter på 20-års kompetanse innen tekniske og kommersielle reservoar evalueringer både til kunder globalt og i Norge. Deres kundeportefølje omfatter oljeselskaper, departement, banker og finansinstitusjoner.

Newer Post
Older Post
X