DEA støtter Norsk OljemuseumDEA-ansatt foran LNG-prosesseringsanlegget på Melkøya Foto: Rolf Estensen

DEA støtter Norsk Oljemuseum

Oljemuseet har en unik evne til å fortelle oljehistorien, samtidig som museet viser nye generasjoner næringens betydning for samfunnet vi lever.

– DEA har vært med på oljeeventyret i Norge i over 40 år. Derfor synes vi det er viktig å bidra til at næringens historie og betydning for landet blir videreformidlet til så mange som mulig. Derfor har vi fornyet sponsoravtalen med Norsk Oljemuseum for fem nye år, sier Hans-Hermann Andreae, administrerende direktør i DEA Norge.
For DEA er det spesielt gledelig at Norsk Oljemuseum i tillegg til utstillingene har undervisningstilbud tilpasset læreplanene til barn og unge.
– At museet tar en aktiv rolle i å undervise barn og unge i vitenskap og problemstillinger innen energi, gjør det enda viktigere for DEA å fortsette sponsoravtalen. Olje- og gassnæringen vil være viktige for landet langt inn i framtiden. Da er det ekstra viktig at nye generasjoner får innblikk i hva industrien dreier seg om og hvilke påvirkninger den har hatt på det norske samfunnet, sier Andreae.

X