Milepæl for StatoilPeregrino-feltet inneholder 300 til 600 millioner fat utvinnbare oljeekvivalenter med et betydelig potensial for ytterligere volumer. Feltproduksjonen startet i april 2011, og nådde platåproduksjonen på 100.000 fat per dag i 2013. Peregrino-feltet i Brasil er er det største feltet som drives av Statoil utenfor Norge og står for omkring 12 prosent av selskapets internasjonale produksjon.

Milepæl for Statoil

Etter kun fire år i produksjon har Peregrino-feltet i Camposbassenget utenfor kysten av Brasil produsert 100 milioner fat.

Feltet, som eies av Statoil og kinesiske Sinochem, nådde milepælen 2. august, skriver Statoil.com.
Peregrino er det største feltet som drives av Statoil utenfor Norge, og står for omkring tolv prosent av selskapets internasjonale produksjon som totalt utgjør omkring 720.000 fat per dag. De utvinnbare reservene anslås til mellom 300-600 millioner fat.
Ifølge en rapport utgitt av olje- og energimyndighetene i Brasil (the Brazilian National Agency of Petroleum, Natural Gas and Biofuels – ANP) i mars 2015, er Peregrino Brasils åttende største felt, og har den nest tyngste oljen som er produsert i Brasil noen gang.
Statoil har 60 prosents andel og er operatør for feltet, mens de resterende andelene (40 prosent) eies av Sinochem.
Les hele nyheten fra Statoil her.
Les om Peregrio-feltet.

X