Ny daglig leder i OMVDavid Leiter, daglig leder i OMV (Norge) AS © OMV Aktiengesellschaft

Ny daglig leder i OMV

Styret i OMV (Norge) AS har utnevnt David Latin som ny daglig leder i OMV (Norge) AS fra 1. mai, 2016.

Latin har samtidig stillingen Senior Vice President for Nordsjøregionen (Norway and UK), som står definer som strategiske prioritetsområder for OMV.
Latin tar over etter Bernhard Krainer, som etter sju år i stillingen skal videre i en ny rolle i OMV-gruppen. I løpet av Krainers tid i OMV (Norge) har selskapet vokst og lisensporteføljen økt fra seks til 34 lisenser, inkludert sju opererte og tre felt i produksjon.
Latin har en PhD I geologi og geofysikk, og 25 års erfaring fra leting og produksjon. Han har hatt en rekke lederstillinger i BP og OMV.
Latin har vært involvert i det norske OMV-kontoret de seneste fem årene, som del av sin daværende rolle som Senior Vice President for OMV E&P med ansvar for nord-vest Europa, Afrika og Austral-Asia. Latin har hatt denne stillingen siden han ble ansatt i OMV i 2011.
«Etter å ha jobbet tett med Bernhard Krainer og OMV teamet i Stavanger de siste fem årene, er jeg glad for å få anledningen til å begynne som daglig leder i OMV (Norge) AS. Jeg ser frem til videre utvikling av vår virksomhet på den norske kontinentalsokkelen. Vi har interessante tider foran oss, spesielt med tanke på resultatene fra Wisting-avgrensningsbrønnen og 23 lisensrunde i juni.,» sier David Latin.
OMV (Norge) AS ble etablert i Norge i 2006. I 2007 åpnet selskapet kontor i Stavanger. Siden har selskapet opplevd imponerende vekst med suksess i lisensrunder, oppkjøp, og vellykkede operasjoner som inkluderer Norges nordligste oljefunn; det høypotensiale Wisting-funnet. OMV (Norge) AS har i dag en gjennomsnittlig produksjon på over 60 000 fat/dag.
Les pressemeldingen på OMV Norge´s nettsider

X