OKEA inn i Ivar Aasen

OMV selger en liten andel i Ivar Aasen til OKEA. Det kom frem på et seminar i regi av NPF i Stavanger onsdag.

– Nå blir vi vel Norges minste oljeprodusent med rundt 400 fat per dag, sier Ola Borten Moe til sysla.no
Ettersom flere av medarbeiderne i OKEA har sin bakgrunn fra Det norske, er Ivar Aasen en utbygging selskapet har god kjennskap til.
Borten Moe utdyper at de ønsker seg inn i prosjektet ettersom de ønsker å tilegne seg mer erfaring om sluttfasen av en utbygging som snart skal i produksjon. I tillegg er kontantstrømmen fra Ivar Aasen viktig for selskapet.
Okeas store prosjekt er å få på plass planen for utbygging og drift av Yme. Det tidligere skandalefeltet skal være i produksjon igjen mot slutten av 2018 og Okea har som mål å levere plan for utbygging og drift i løpet av fire til seks måneder, sier Moe til sysla.no.
Okeas store prosjekt er å få på plass planen for utbygging og drift av Yme. Det tidligere skandalefeltet skal være i produksjon igjen mot slutten av 2018 og Okea har som mål å levere plan for utbygging og drift i løpet av fire til seks måneder, sier Moe til sysla.no
Erik Haugane, CEO i OKEA, er en av foredragsholderne på konferansen NCS-Prospects (The Exploration Strategy Conference).
Se programmet her.
Registrering.

X