Stor interesse

Stor interesse

Konferansen om nye funn på sokkelen samler stor interesse. Mer enn 300 deltakere har meldt seg på.

Konferansen Recent Discoveries arrangeres onsdag og torsdag denne uka. Arrangøren melder om stor interesse. Det gjelder også den geologiske ekskursjonen i Oslofeltets kambrosilurbergarter rett utenfor Konferansehotellet på den første konferansedagen.

Ideen bak konferansen er å presentere nye funn på norsk sokkel. Men i tillegg blir både tørre brønner og «fremtidige funn» omtalt.

Programmet har en rekke «keynotes» som demonstrerer suksessen på norsk sokkel etter innføringen av TFO-ordningen og endringer i skattesystemet. Et par selskaper har også blitt utfordret til å fortelle hvordan de skal gå frem for å få suksess. Det er store forventninger knyttet til Torstein Sannes fra Lundin og Bjørn Inge Tønnesen fra Spike Energy som begge gir sin «Gullkronen lecture». I hvert sitt foredrag forteller de om hvorfor de ble tildelt disse prisene.

Vi skal ikke glemme konferansemiddagen der det blir taler, musikk og dans, og ikke minst utdeling av Young Petroleum Geoscientist Award. Fire geologer kniver om tittelen, og alle kan stemme frem til onsdag ettermiddag. Vinneren får tilbud om en endags ekskursjon til en letebrønn som Det norske opererer.

Påmelding til konferansen her.

X