Nyheter koster …

Nyheter koster …

... mindre enn de smaker. Vi jobber daglig med å videreformidle nyheter fra alle bransjer der geofaglig kunnskap er avgjørende for virksomheten. Men alt har sin pris, og det er vel ikke urimelig at leserne tar sin bit.

Fra 1. mai begynner vi å legge nyhetssaker bak betalingsmur, og da vil det være nødvendig å ha egen brukerkonto for å lese nyhetene.

Som abonnent på GEO kan du logge deg inn allerede nå. Medlemmer av Norsk Bergforening kan gjøre det samme.

Kostnadene våre er kun relatert til tekniske løsninger, redaksjonelt arbeid og noe administrasjon. Samlet blir dette likevel mer enn hva vi klarer å ta inn på annonsesalg, og derfor ser vi oss nå nødt til å ta betaling fra leserne.

Ikke alle artiklene vil ligge bak en betalingsmur, så det vil fortsatt være mulig å følge med på noen av nyhetene uten abonnement.

Kostnaden ved abonnement er på ingen måte ekskluderende, og vi har rabatter for foreninger og bedrifter som inngår avtaler for sine medlemmer eller ansatte.

ENKELTPERSPONER: TEGN ABONNEMENT HER

BEDRIFTER/ORGANISASJONER: TA KONTAKT

Et abonnement for en enkeltperson på enten geo365.no eller expronews.com koster kr. 400 per år. Abonnement på begge nettstedene gir stor rabatt, kr. 500 totalt per år.

De av våre lesere som allerede abonnerer på GEO, vil ha tilgang til begge nettstedene.

Du kan logge inn med din e-postadresse eller brukernavn. Brukernavnet ditt er navnet abonnementet ditt står i. Har du spørsmål kan du sende en e-post til subscribe@geo365.no

Erdalen i Stryn, rett oppunder Jostedalsbreen. Foto: Halfdan Carstens

X