Ny rammeavtale for AGR

Ny rammeavtale for AGR

AGR vant nylig en rammekontrakt med det ungarske oljeselskapet MOL. Kontrakten omfatter leveranse av teknisk støtte innen boring og brønn teknologi til MOLs datterselskap i Norge.

MOL og AGR har over flere år samarbeidet tett. AGR leverer allerede reservoar rådgiving og bidrar til studier innen undergrunnsteknologi, reservoargeologi og reservoarteknikk.
Dagens avtale skal utføres av Well Management og konsulentavdelingen i AGR noe som enda styrker selskapets markedsposisjon som teknisk partner for integrerte tjenester for leting og produksjon av olje og gass på norsk sokkel.
– Vi er svært fornøyde med at vi skal levere teknisk støtte til MOLs organisasjon og jobber mot et langsiktig og strategisk samarbeid innen boring og brønn, sier daglig leder Thomas Veseth Saue i AGR Consultancy (bildet vedlagt sammen med lederen av AGR Well Management, Tore Øian, til høyre). – Vi ser frem til å fortsette å bistå MOL med å nå sine forretningsmål.
Med samlede ressurser fra AGRs globale Well og Consultancy avdelinger, har selskapet en «pool» av mer enn 9000 fagfolk og kan levere erfarne konsulenter til alle typer oppdrag.

X