Ny sjef i LNS Bildet er tatt i forbindelse med gjennomslag av den 2540 meter lange Hvalbiartunnilin på Færøyene 7. juli. Foto: LNS AS

Ny sjef i LNS

Jonas Tetlie er ansatt som ny administrerende direktør i Leonhard Nilsen & Sønner.

Leonhard Nilsen & Sønner AS (LNS) melder at styret i selskapet har ansatt nåværende CFO Jonas Tetlie som ny administrerende direktør. Tetlie har hatt stillingen som CFO i LNS Konsern siden 2017.

– Jonas har en enorm kapasitet og har vært en ressurs for oss i stillingen som CFO. Jeg er helt sikker på at han som administrerende direktør kommer til å løfte LNS til nye høyder. Styret har store forventninger til Tetlie, sier styreleder Frode Nilsen.

Nilsen er også konsernsjef og konstituert administrerende direktør frem til Tetlie overtar 1. september.

– Jeg er veldig stolt over å få muligheten til å ta over rollen som administrerende direktør etter Bjørn Kielland. Det er lagt ned en stor jobb i selskapet de siste par årene og vi er nå inne i en god utvikling. Jeg ser frem til å være en del av laget som skal ta dette videre og gjøre LNS til et konkurransedyktig entreprenørselskap for fremtiden, sier Tetlie.

LNS-konsernet har de siste årene gjennomført en stor restrukturering og skriver at de nå er «rigget for videre satsing inn i fremtiden».

LNS-gruppen består av til sammen 14 selskaper, som alle eies av Leonhard Nilsen & Sønner Eiendom AS. Selskapenes virksomhet spenner fra vei- og tunnelbygging til betongproduksjon og gruvedrift.

X