Lander global Wintershall-avtale Helge Nyrønning, administrerende direktør i Applied Petroleum Technology. Foto: APT

Lander global Wintershall-avtale

Norske Applied Petroleum Technology har blitt tildelt en global rammeavtale av Wintershall Dea for å levere geokjemiske analyser.

Applied Petroleum Technology (APT) har blitt tildelt en rammeavtale fra Wintershall Dea for levering av geokjemiske analyser i forbindelse med selskapets lete- og produksjonsaktiviteter verden over.

– Vi har støttet aktivitetene til Wintershall og Dea tidligere, både på norsk sokkel og onshore i Tyskland. Denne rammeavtalen lar oss imidlertid samarbeide med Wintershall Dea på alle felt globalt, noe vi er forberedt på å gjøre, sier Helge Nyrønning, administrerende direktør i APT.

APT skal utføre geokjemiske analyser, samt levere konsulenttjenester som tolkning av boreprøver og annen reservoardata.

– Analysene vi gjennomfører er utformet for å støtte Wintershall Deas egne geologiteam, som enten jobber med å finne nye hydrokarboner eller for å øke produksjonen fra eksisterende felt. Vår jobb er å levere geokjemidata av høy kvalitet, og vi skal gjøre det på en måte som er skreddersydd til Wintershall Deas spesifikke behov, sier Geir Hansen, som leder APTs avdeling for geokjemi.

Applied Petroleum Technology utfører geokjemiske og biostratigrafiske laboratorietjenester, bassengmodellering og petroleumssystemanalyser til operatører over hele verden.

X