Noe for enhver smak

Noe for enhver smak

Wisting. King Lear. Butch. Skarfjell. Gro. Gohta. Pil. Titan. Felles for disse olje- og gassfunnene er at de blir presentert på konferansen Recent Discoveries 14. og 15. mai i Oslo.

Nordsjøen. Norskehavet. Barentshavet.

Temaet for konferansen er «The Story Behind». Programkomiteen har bedt foredragsholderne om å fortelle bakgrunnen for at prospektene ble boret. Dette er en ny vri, og på den måten skiller konferansen seg klart ut fra andre letekonferanser. Både i og utenfor Norge.

Mange funn blir presentert. Også fjorårets to funn i Barentshavet: Wisting og Gohta. I tillegg vil flere tørre brønner bli diskutert. Noen få prospekter som skal bores i nærmeste fremtid vil også bli gjennomgått.

Se programmet her.

Nytt for denne konferansen er også NCS Prospect Fair hvor alle som vil kan presentere prospekter hvor de ønsker å farme ut av for å redusere risiko.

Vi må heller ikke glemme det sosiale programmet. Her er det noe for enhver smak. Både A- og B-mennesker blir tilgodesett. Gå ikke glipp av Langhus Blæselag! Men før det: Ekskursjon til Oslofeltets kambro-silurbergarter.

Last ned programmet i pdf her

Påmelding

X